Spennende nyheter fra Audi

Skrevet av Nordlie Auto
17. september 2020

Audi har nå to superspennende nyheter. Audi e-tron GT concept og Audi e-tron S er nå klare for forhåndsbestillinger!

Audi e-tron GT concept er en av nyhetene! Dette er en ekte Grand Turismo variant av den bestselgende el-bilen til Audi.

Audi e-tron GT concept

Dette er en klassisk «Gran Turismo» som er 4,96 meter lang, 1,96 meter bred og 1,38 meter høy. materialer som karbonfiber, aluminium og stål gjør vekten lav, og hele konseptet er laget i tett samarbeid med Porsche. Men misforstå ikke; bilen er proppet med Audis DNA.

Designet er typisk Audi, og det flate gulvet – som er uvanlig for elbiler – gjør at tyngdepunktet blir lavt og kjøreegenskapene gode. Bilen har også lav luftmotstand, noe som er viktig for både ytelse og rekkevidde. Designet ellers er muskuløst med flere viktige luftinntak, og konseptbilen er utstyrt med 22 tommers felger.

Forhåndsbestill Audi e-tron GT her!

Audi e-tron S er en av nyhetene. Denne er klar for forhåndsestiling.

Audi e-tron S

Nye Audi e-tron S og e-tron S Sportback vil gi en ny dimensjon av dynamikk. I S-modus vil de kunne levere boost-ytelser i åtte sekunder – med hele 503 hk (370 kW), og 973 Nm dreiemoment. Standardsprinten til 100 km tar bare 4,5 sekunder, og akselerasjonen blir ikke stoppet før ved 210 km/h.
De nye S-modellene har to elektriske motorer på bakakselen, og en på forakselen. Det gjør dem til verdens første serieproduserte biler med tre elektromotorer.

Drivlinjen er basert på et modulært konstruksjonsprinsipp: En tilpasset versjon av den kraftigste bakre motoren i Audi e-tron er her flyttet foran. Den fremre motoren fra e-tron 55 er flyttet bak – i tospann med en identisk motpart, og med individuelle tilpasninger.
Høyvoltsbatteriet har en bruttokapasitet på 95 kWh (86 kWh netto), noe som gir estimert rekkevidde på opptil 350 km (WLTP).

Forhåndsbetill Audi e-tron S her!

external-linkenvelopeusercalendar-fullcrossmenu