Om oss

Bilglede siden 1964

Firmaet ble stiftet i 1964 i et lite gammelt lokale i sentrum av byen. Det startet med 4 ansatte. Allerede 4 år senere stod et nybygd anlegg i Ryggeveien 55 ferdig, det første i ny og moderne drakt i Mosse-distriktet. Her holder vi til fortsatt. Men omfattende utvidelse og modernisering har vi foretatt siden den gang. Bedriften fremstår derfor med et moderne og flott anlegg som tilfredsstiller alle de strenge kravene fra fabrikkene som produserer våre merker.

Vi startet med agenturet for Volkswagen og overtok i 1975 også Audi. Høsten 2015 ble vi også Skoda-forhandler. Vi har siden etableringen av firmaet søkt å drive seriøst og langsiktig med tanke på å oppnå høy kundetilfredshet. Vi har og er opptatt av å bygge kompetanse og erfaring for på beste måte å kunne ivareta kundenes behov og interesser. Vi blir årlig sertifisert fra merkenes fabrikker og har alltid bestått disse testene med meget god score. Vi er ISO-sertifisert og både firmaet generelt og flere ansatte har blitt hedret av importøren og fabrikken for sin fagmessige dyktighet.

Vi tilstreber profesjonalitet og langsiktighet til beste for kundene. Firmaet har i en årrekke vært og er den største billeverandøren i distriktet.
Bilde av forskjellige biler
external-linkenvelopecrossmenu